dimecres, 18 de desembre del 2013

Benvolguts pares i mares!

Us informem sobre les activitats que farem durant el Nadal del 2013.
-divendres 6 de desembre: l’escola està tancada.
-dilluns 23 de desembre: Vindrà el Pare Noel, estarà tot el matí a les classes amb els nens i nenes. I a les sortides estarà a la porta per poder fer fotos.
-dimarts 24 de desembre farem cagar el tió. A més farem un dinar especial per als nens i nenes, guarnirem tot el menjador per poder gaudir d’un dinar de gala. Aquest dia els nens i nenes han de venir vestits ben guapos. Dinarem sopa de Nadal i canalons i de postro neules i torrons.
Recordem que el dia 24 tanquem a les 15.00. Aquest dia els nens i nenes seran recollits a la porta.
-Vacances de Nadal del 25 al 1 de gener ambos inclosos. Tornem dijous 2 de gener.
-El dijous  dia 2 vindrà el Patge Reial i tots els nens i nenes hauran de portar una carta a l’escola. Aquest passarà per les classes a recollir les cartes. No estarà a la porta.
-El divendres 3 el Rei Mag vindrà a veure els nens i nenes de l’escola. Aquest estarà a la porta a les 12.00 , 15.00 i 17.00. Podeu portar un petit regal pel vostre fill perquè el Rei Mag li doni. (ha de ser una cosa petita, un detallet. El regal haurà de posar el nom del nen/a i donar-lo la setmana de abans a l’escola. )




Bon Nadal
i
Bones festes!!

5 comentaris:

  1. Bon Nadal a totes vosaltres també i moltes gràcies per tenir tanta paciencia amb nosaltres i els nostres peques. A descansar que us ho heu guanyat!!!!

    ResponElimina
  2. Molt Bones Festes a totes!!! I gracies per fer totes aquestes activitats pel nostres petits que estan encantats de viure aquestes experiencies!!! Només s'ha de veure la cara i l'alegria dels menuts!!!
    Una abraçada molt forta a totes!!!

    ResponElimina
  3. Bones Festes a vosaltres també i moltes gràcies per fer que aquests dies siguin tant divertits i comencin a conèixer les tradicions nadalenques, fins i tot els més petitons!
    Bones i merescudes vacances!!

    ResponElimina
  4. BONES FESTES A TOT L' EQUIP DE L' ESCOLA¡¡¡¡

    ResponElimina