diumenge, 4 de setembre del 2016

CURS 2016-2017


Comença un curs molt important per l'escola. Al 2006 l'escola va obrir per primera vegada les seves portes. Han sigut 10 anys on han passat moltes coses i sense dubte ens quedem amb tot allò que ha sigut un camí d'experiències que fan la nostra feina enriquidora tant pels nens com per les families. 

L'escola ha canviat en aquests 10 anys. Un dels canvis va ser al 2013 quan les dues escoles de la zona van unir forces per donar un millor servei als nostres petits del barri. Des de llavors les dues directores treballant amb il·lusió dia a dia de millorar sempre el servei que ofereixen per tal d'arribar a ser una escola que us faci sentir a les famílies com una segona casa. 

I crec que ho estem aconseguint, tant amb les famílies com amb l'equip educatiu. No hi ha res més gratificant que veure com el teu equip treballa conjuntament i s'estima com una segona família, això fa que el treball sigui molt més fàcil dia a dia. 
I veure a les mestres emocionar-se per veure els seus alumnes desprès de les vacances......., això demostra el bon equip humà amb el que tinc la sort de treballar. 

El divendres vam sentir molta satisfacció de la nostra escola, ja que el segon dia d'adaptació vam aconseguir que els nens i nenes estiguessin contents i inclús algun va haver que no volia marxar. 

No hi ha paraules per agrair a les families la vostra confiança en l'escola. No oblideu que som COLORINS gràcies a vosaltres.

Families us estimem i sabeu que l'escola es part de la vostra família. 

Esteu preparats per un curs plens d'aventures!!!!!!  Us esperem. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada